Sos talisman sieraden

Min: €0 Max: €5

Op de alarmpas van de SOS Talisman kunt u diverse informatie invullen. Zoals welke medicijnen u gebruikt, wie te waarschuwen bij een ongeval. Altijd uw belangrijkste persoonlijke gegevens bij u. De SOS Talisman kan uw leven redden, zoals hij dat over de hele wereld heen al talloze keren heeft gedaan. De SOS Talisman: uw eerste hulp in het verkeer, op het sportveld en waar dan ook, in binnen- en buitenland. 


Talisman met label

Een ambulancemedewerker heeft twee jaar geleden opgemerkt dat heel dikwijls bij een ongeluk, de slachtoffers een GSM bij zich hebben, maar het urgentiepersoneel weet vaak niet welke persoon te contacteren uit deze grote lijst met telefoonnummers. (is ook op het nieuws geweest). Het zou dus een goed idee zijn een standaardnaam te gebruiken, die overeenstemt met de te contacteren persoon. Hij stelde voor dat iedereen in zijn GSM een adres creëert onder de naam
"ICE" (=In Case of Emergency). Onder deze naam sla je het telefoonnummer op van de persoon die moet gecontacteerd worden in geval van nood.

"ICE" IS ONDERTUSSEN AL INTERNATIONAAL ERKEND ALS AFKORTING.

Vanaf dan weten de politie, de ambulanciers, de dokter, enz... Steeds wie ze moeten contacteren.
Als je meerdere nummers wilt opslaan, maak dan gebruik van de namen ICE1, ICE2, ICE3 ,...
't Is gemakkelijk te realiseren, kost niets en kan zeker een verschil maken als het snel moet gaan.

Creëer nu meteen een ICE-adres met telefoonnummer in je GSM.
Stuur deze informatie door naar zoveel mogelijk personen


Geen producten gevonden...